Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“  zahvalno objavljuje da, je u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf” pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša koju smo provodili od 2. listopada na ukupno trinaest lokacija na području Labinštine,  sveukupno prikupljeno 124.259,74 kn.
 
Od toga je na Labinskoj Božićnoj bajci i humanitarnom prodajom lutrije prikupljeno 26.490,00 kn, a na “Kresu na Gore” 13.532,00 kn.
Zahvaljujemo se  Gradu Labinu i svim općinama Labinštine, organizatorima i suradnicima na svim događajima, volonterima i svima koji su na bilo koji način podržali akciju i pomogli u prikupljanju priloga za nabavu mamografa za Dom zdravlja Labin.
Posebno se zahvaljujemo Gradonačelniku Grada Labin, Valteru Glavičiću, na potpori tijekom trajanja akcije te Udruzi Lige protiv raka Labin i SHU-a Podružnice Labin na pomoći i suradnji.
Kao i uvijek, naša najveća zahvala  ide  našim donatorima, ljudima velikog srca, kojima se još jednom zahvaljujemo na donacijama i humanosti te našim volonterkama Udruge “Mendula”, koje su dale veliki doprinos i omogućile da i ovu humanitarnu akciju uspješno završimo.
Znamo da smo jako puno puta izrekli riječ HVALA,  ali za kraj ove godine red je da to opet učinimo.
I da ponovno potvrdimo riječi koje ponavljamo tijekom svih naših humanitarnih akcija, a to su da zajedno možemo i hoćemo stvarati čuda.
 
Hvala svima!