Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina , i ove subote, 10. prosinca u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf”, koju provodi pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, organizira i sudjeluje na dva događaja.
✨️ Članice Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina sutra će od 9 do 11 sati na Trgu Labinskih rudara nuditi prigodne blagdanske ukrase i ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga “Mendula”.
✨ ️Istoga dana, u Svetom Martinu od 17:30 sati nadalje, Udruga „Mendula” humanitarnom prodajom fritula i pića sudjeluje na zabavi za najmlađe “Advent u Svetoj Nedelji” u organizaciji Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja.
💖 Našoj zajedničkoj humanitarnoj akciji za mamograf priključio se i Noel Miletić 📸, vlasnik Dual photography – Stories by Noel , kojemu se ovim putem zahvaljujemo, jer će sav prihod od blagdanskog fotografiranja biti namijenjen za nabavu mamografa.
💞 Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijama podržite humanitarnu akciju za sve naše žene Labinštine.
“LABINŠTINA HOĆE! za mamograf” ide dalje!
Dokažimo da zajedno možemo i hoćemo činiti čuda.
Dobro nam došli!