Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina 12.travnja 2022. g.  pokrenula je  21. po redu Humanitarnu akciju pod nazivom „POTVRDIMO HUMANOST ZA REU“ odobrenu od Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije Rješenjem  KLASA: UP/I-550-01/22-01/05; URBROJ: 2163-06/13-22-23., pod evidencijskom oznakom : IŽ-HA/LO-21-5, a namijenjena je Rei Martić iz Labina, mladoj 34-godišnjoj ženi i majci malodobnog djeteta kojoj je prije desetak godina dijagnosticirana multipla skleroza.

Nakon uspješno provedene Humanitarne akcije „Darujmo nadu Rei“ u kojoj su prikupljena  financijska sredstava za Reino liječenje, Rea je završila ciklus od 30 terapija . Navedene terapije poboljšale su Reino kliničko stanje tako da  Rea  bilježi napredak u zdravstvenom stanju.

Kako je od strane privatne neurološke ordinacije Mr.sci dr Maje Roje Novak preporučen nastavak još jednog ciklusa od 30 terapija Udruga žena Sv. Nedelja  „Mendula“ pokreće ovu akciju u nadi da će se kao i do sada odazvati svi ljudi dobre volje, kako bi doprinijeli da i ova akcija bude uspješna.

Udruga žena „Mendula“ planira za vrijeme trajanja Humanitarne akcije do 30.lipnja 2022.g. provesti niz aktivnosti u svrhu prikupljanja donacija o čemu će javnost pravovremeno biti obavještena.

Isto tako molimo Vas  da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću, financijski poduprete humanitarnu akciju uplatom na račun Posebne namjene koji  je za provođenje akcije otvoren pri OTP banci d.d  Poslovnica Labin:

IBAN HR1524070001500016707

BIC (SVIFT ) code: OTPVHR2X

Sa naznakom „Potvrdimo humanost za Reu“

Sve gotovinske uplate donacija  u OTP banci Poslovnica Labin oslobođene su plaćanja naknade na čemu zahvaljujemo Poslovnici OTP banke u Labinu.

Što reći na kraju nego potvrdimo humanost za Reu što je glavni moto i naziv ove humanitarne akcije.Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“