U sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf” Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina 15. prosinca sudjelovala je na Božićnom darivanju djece zaposlenika Holcim u Hrvatskoj i lokalne zajednice.
Humanitarnom prodajom fritula, kuhanog vina, čaja i kakaa ukupno je prikupljeno 1.335,00 kn.
Članice Udruge “Mendula” s posebnim zadovoljstvom prisustvuju ovako radosnom i važnom dječjem događaju. U prepunoj dvorani Društvenog doma ukrašenog prekrasnim dječjim crtežima zaposlenika Holcima, za nezaboravnu dječju zabavu pobrinula se Udruga Birikin lutkarskom predstavom “Maca papučarica“, Rozi Make Up Corner iz Pule dječjim kutkom za oslikavanje lica te dolazak Djeda Božićnjaka koji je dodatno razveselio mališane podjelom više od 200-tinjak poklona.
Zahvaljujemo se organizatoru Holcim Hrvatska na srdačnom prijemu te koristimo priliku da im se i ovim putem javno zahvalimo na pozivu te pomoći i podršci našem radu od samih početaka djelovanja Udruge „Mendula“.
Najiskreniju zahvalu upućujemo svima, koji svojim prilozima pomažu da ovu zajedničku humanitarnu akciju za nabavu mamografa čim prije privedemo kraju.