Nakon dvije godine stanke, u organizaciji naše Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina i pod pokroviteljstvom Općine Sveta Nedelja, Turistička zajednica općine Sveta Nedelja i LAG Istočna Istra , uspješno su održani ovogodišnji sportski susreti roditelja i djece “Igrojmo se s našemi decami.”
Hvala svim učesnicima, kao i svima vama koji ste ovaj prekrasan sunčan dan odlučili provesti zajedno s nama i uživati u hrani i kolačima koje su za vas pripremile naše žene Udruge “Mendula”. Vaše brojne pohvale na ukusno jelo i organizaciju susreta najveća su nam nagrada za sav rad i trud.
Zahvaljujemo se djeci i roditeljima /60-tak/ na sudjelovanju u igrama djece i roditelja u šest disciplina te trenerima: Maji Načinović, Doris Belušić i Sanjinu Vozila.
Hvala malim i velikim biciklistima /40-tak/ i našim organizatorima BK Albona 1921 i Bike Center Rabac na odvezenoj stazi dugoj jedanaest kilometara.
Hvala svim pješacima /30-tak/od kojih je najmlađi imao tek dvije godine, kao i našim vodičima Andreju i Katarini Đapić Outback Circle na uspješnoj edukativnoj šetnji dugoj šest kilometara.
Hvala Boćarskom klubu Jedinstvo i ostalim boćarima koji su sudjelovali na boćarskom turniru. Hvala Napuhanko na veselom toboganu te hvala ADRIATIC EVENT i @ https://www.facebook.com/stefano.mijovic na vođenju programa, jer bez vas zabava ne bi bila potpuna.
Posebno hvala društvu “Jedinstvo” Labin, cafe baru “Veteran” Nedešćina, “Iliric” Cerovlje na donacijima, i svima koji ste nam na bilo koji način pomogli i pružili potporu da današnji dan bude zabavan i našim malim i velikim posjetiteljima.
Vidimo se iduće godine.