Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Udruga “Mendula”na tradicionalnoj fešti “Šesnajst otobra” u Nedešćini prikuplja donacije za mamograf

15 listopada, 2022 @ 8:00 am - 8:00 pm

Udruga žena Sv. Nedelja poziva sve u subotu, 15. oktobra, u Nedešćinu na događanja koje provodi u sklopu proslave Dana Općine Sveta Nedelja i tradicionalne fešte Šesnajts otobra.
U sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE” za mamograf, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina će u jutarnjim satima, na sajmeni dan, nuditi fritule i palačinke te domaće kolače. Za najmlađe je osiguran tobogan Napuhanko 
U organizaciji Udruge “Mendula” u 16 sati održat će se prezentacija libreta Nede Milenkovski “Moji konfetići” u novoj multifunkcionalnoj sali društvenog doma “Poldrugo Valentin”. Nakon čega slijedi tradicionalna svečana dodjela nagrada vlasnicima najljepše uređenih okućnica Općine Sveta Nedelja u 2022.g., koju provodi u suorganizaciji s Turistička zajednica općine Sveta Nedelja .
Udruga “Mendula” će svoju slatku humanitarnu ponudu nuditi i u večernjim satima, u šatoru, u kojem se održava zabava uz grupa Fortunal i Koktelsi .
Pridružite se da svi zajedno uz smijeh, zabavu i slasne slastice podržimo ovu hvalevrijednu akciju za nabavku stacioniranog aparata za mamografiju za labinski Dom zdravlja.
Pokažimo da smo uz naše žene i DA HOĆEMO!
Jer zajedno možemo i hoćemo stvarati čuda.💞

Detalji:

Datum:
15 listopada, 2022
Vrijeme:
8:00 am - 8:00 pm