Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Udruga “Mendula” organizirala radionice tradicijskog plesa i poziva sve u Fažanu 3. lipnja na 17. susret folklornih grupa učenika osnovnih škola Istarske županije

3 lipnja, 2023 @ 6:00 pm

Pod pokroviteljstvom Općine Sveta Nedelja, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina organizirala je radionice tradicijskog plesa za učenike od I do VI razreda učenika Osnovne škole “Vitomir Širola-Pajo” Nedešćina i Područnog odjela Sveti Martin.
Zahvaljujući velikom odazivu i iskazanom interesu djece radionice su se održavale dva puta tjedno pod vodstvom prof. Marčele Rajković-Crevar, aktivne članice RKUD-a Raša.
S velikim vas zadovoljstvom i ponosom pozivamo da iduću subotu, 3. Lipnja od 18 sati dođete u Fažanu na 17. Susrete folklornih grupa učenika osnovnih škola Istarske županije i podržite naše vrijedne folkloraše.
Uz zvuke harmonike gosp. Ecija Tenčića, člana RKUD-a Raša, naši će učenici pokazat što su sve naučili proteklih mjeseci.
Udruga žena “Mendula” inicijator je i pokretač raznih dječjih projekata s ciljem promicanja i očuvanja naše istarske tradicije, a time i
najljepšeg spoja mladosti i ljubavi prema našim starim običajima.
Vidimo se u subotu u Fažani!

Detalji:

Datum:
3 lipnja, 2023
Vrijeme:
6:00 pm