Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

I “Wine & Gourmet day” u Nedešćini uz Davida Mohorovića

18 lipnja, 2022 @ 5:00 pm - 11:30 pm

Pozivamo Vas 18. lipnja 2022. u našu prelijepu općinu Sveta Nedelja, jer se sprema još jedno otvorenje turističke sezone pod nazivom Wine & Gourmet day u organizaciji Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja.
Naši agroturizmi Agroturizam “Cerovac”, Agroturizam Giovanna i Kastel Pineta su se potrudili da Vam kuhanje ne predstavlja nikakav problem, jer će upravo oni kuhati za Vas ukusne istarske specijalitete.
Ukusne menije koji se nalaze u privitku rezervirajte na vrijeme i uz obaveznu prethodnu najavu u terminima koji su objavljeni na web stranici Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja https://tzosvetanedelja.hr/dogadaj/wine-gourmet-day/
Prilikom najave rezervacije za 18.6.2022. kod agroturizama, očekuje vas simpatično iznenađenje po rezervaciji.
Za sve ljubitelje vrhunskih vina, vinari Nedešćine , Vina Fuhtar Vino Matiška i Vina Romeo, koji Vam nude sorte malvazija istarska, teran, muškat žuti, rose, refošk i ostalo, 18. lipnja 2022. biti će otvoreni za Vas od 17.00 do 24.00 sata.
Prodaja čaša biti će moguća kod svakog vinara po cijeni od 50,00 kn i sa tom istom kupljenom čašom koja vrijedi za jednu osobu možete degustirati vina svih troje vinara.
Za veselu atmosferu kod vinara pobrinuti će se Frula band.
Veselimo se Vašem dolasku u općinu Sveta Nedelja u subotu, 18. lipnja 2022. godine uz želju da otvorimo još jednu turističku sezonu uz obilje glazbe i veselja.
Kod svih sudionika manifestacije (vinara i agroturizama) bit će donacijska kutija kojom će se prikupljati donacije za humanitarnu akciju “Svi za Davida” koju provodi naša Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina

Detalji:

Datum:
18 lipnja, 2022
Vrijeme:
5:00 pm - 11:30 pm