Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina i ove je godine dodijelila godišnja priznanja za volonterski rad u 2023.g.

Iznimno, zbog velikog zalaganja i maksimalne angažiranosti, ovogodišnju prestižnu nagradu primile su tri volonterke: Orijana Černjul,  Ana Hrelja Blašković te Mirjana Martinović koja nije članica Udruge “Mendula” ali nas redovito prati u svim našim aktivnostima. Istaknule su se u izvršavanju obveza ukazujući time na ozbiljnost i predanost volonterskom radu.

Na zajedničkom druženju u restoranu Dubrova, predsjednica Udruge “Mendula”, Irene  Mikuljan,  najboljim je volonterkama podijelila priznanja, buket cvijeća  i poklon s posvetom. Prigodan cvijet primile su i ostale članice za zahvalu na humanosti i zajedništvu.

Udruga “Mendula” je od osnivanja 2014.g. do današnjeg dana ostvarila brojne uspjehe na humanitarnom radu zahvaljujući svim dobrim ljudima koji nas podržavaju i prate. Od državne nagrade za humanitarni rad Republike Hrvatske za 2021.g., najvećeg priznanja koje RH dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos razvoju i unapređenju humanitarnog rada, promicanju volonterstva i volontiranja, do impresivnih 300.000 EUR donacija koje su podijeljene osobama u potrebama. Isto tako, Udruga “Mendula”  prepoznata je i po svojim projektima s djecom i odraslima na kojima potiče zajedništvo, međusobnu toleranciju i očuvanje tradicije i običaja Labinštine. I u 2024.g. nastavljamo s brojnim aktivnostima i planovima na boljitku života i rada našeg kraja.

Pozivamo vas da se pridružite našim narednim predblagdanskim aktivnostima, čiji je prihod namijenjen 24. Humanitarnoj akciji “Budimo svjetlo i nada onima koji nas trebaju“,  za potrebite, obiteljima i samcima naše Labinštine.

Sudjelovati možete i uplatom na račun Posebne namjene koji je za provođenje akcije otvoren pri OTP banci d.d Poslovnica Labin:IBAN HR8524070001500020588BIC (SVIFT ) code: OTPVHR2XS naznakom „Budimo svjetlo i nada onima koji nas trebaju“.

Zajedno možemo i hoćemo stvarati čuda.

Hvala svima!

Udruga žena Sv. Nedelja “Mendula”

Orijana Černjul, Irene Mikuljan

  Ana Hrelja Blašković, Irene Mikuljan

Mirjana Martinović, Irene Mikuljan