Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina oduvijek s velikom zahvalom i ponosom ističe svaku podršku i donaciju.
No, kad se nekom našem događaju priključe naši najmlađi i kad nam svojim radovima pomažu u prikupljanju donacija, kao što je to bilo na “Mini Adventu” u Sv. Katarini, onda to zaslužuje posebnu objavu i osobnu zahvalu.
Prekrasnoj dječici iz Dječji Vrtić Lišnjak Pićan i njihovim odgajateljicama ovim se putem neizmjerno zahvaljujemo na trudu u izradi i prodaji božićnih i novogodišnjih ukrasa i čestitki, čijom su prodajom sakupili 740,00 kn i donirali je Udruzi “Mendula” za kupnju mamografa.
Rad i ciljevi Udruge “Mendula” oduvijek su usmjereni prema kvalitetnom životu djece i boljitku njihova života. Neprocjenjiva gesta djece iz vrtića “Lišnjak”, potvrdila nam je da svoje djelovanje još jače usmjerimo na djecu i njihove želje i potrebe.
U osam godina svog postojanja Udruga “Mendula” je uspješno organizirala nekoliko projekata za djecu različite dobi i provela niz aktivnosti koje su radila djeca. Od kazališne predstave na cakavici, kreativnih i edukativnih dječjih radionica i izrade slikovnica, izrade videozapisa tradicionalnih jela Općine Kršan, društvene igre “Ljepota tradicije” do sportske škole i dječjih sportskih igara.
I u narednom razdoblju Udruga „Mendula“ nastavlja s dosadašnjim, ali i novim programima usmjerenim na edukaciju i zabavu djece svih uzrasta.
Nastavimo širiti zajedništvo, uvažavanje i toleranciju zajedno s našom djecom.

0 komentara

Hvala svima💞
0:00 / 9:55
13 h 
🌬🎄Pogledajte prilog o divnim subotnjim večerima u sklopu prvog Adventa u Svetoj Nedelji!☃️🦌
Novinar: Branko Biočić

Dron: Dual photography

Prikaži više
Nema analitike za prikaz

0 komentara

Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina u suradnji s mještanima sela Gora Glušići poziva vas u ponedjeljak, 26.12. od 11 sati nadalje na tradicionalni “Kres na Gore”.
Očekuje vas zabava uz klapu “Labin”, uprizorenje živih jaslica, vrijedna lutrija, a moći ćete jahati konja te prisustvovati paljenju kresa u 16:30 sati.

Bit će kuhanog vina, čaja, fritula i domaćih kolača te podjela čobanca i pažula koja počinje od 12:30 sati….

Prikaži više

0 komentara

Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina , u sklopu humanitarne akcije “LABINŠTINA HOĆE! za mamograf”, koju provodi pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, 17. prosinca sudjelovala je na “Adventu u Svetoj Nedelji” u Nedešćini i “Mini Adventu” u Sv. Katarini.

Humanitarnom prodajom i božićnim fotografiranjem, donacijom Miletić Noela, Dual photography – Stories by Noel , u Nedešćini je ukupno prikupljeno 3.520,00 kn, …

Prikaži više

0 komentara

💞💖
1 d. 
Nema analitike za prikaz

0 komentara