Udruga žena Sv. Nedelja “Mendula” tradicionalno je na kraju i ove godine, dodijelila priznanje za volonterski rad tijekom 2022. godine.

Ovogodišnja dobitnica ovog značajnog priznanja Udruge “Mendula” je Dajana Mikuljan, jedna od prvih članica od osnivanja Udruge. Aktivno sudjeluje u svim aktivnostima, a uz to redovito i kontinuirano vodi i poslovne knjige Udruge. Tijekom godina svojim humanim radom pokazala je profesionalnost i maksimalnu angažiranost te je njezin doprinos u radu Udruge od posebnog značaja.

Dodjela priznanja održana je na zajedničkom druženju članica Udruge “Mendula” u restoranu Dorina u Plominu. Tom je prigodom predsjednica Udruge, Irene Mikuljan, najboljoj volonterki uručila prigodan buket i poklon s posvetom.

Za Udrugu “Mendula” 2022. godina bila je iznimna u svakom pogledu.
Od svečane dodjele nagrade za humanitarni rad Republike Hrvatske za 2021. godinu u srpnju ove godine do brojnih projekata i aktivnosti koje su provedene u sklopu tri vrlo zahtjevne i vrijedne humanitarne akcije: “Darujmo nadu” za Reu Martić, “Svi za Davida” za Davida Mohorovića te “Labinština hoće! svi za mamograf”.

Sve su humanitarne akcije uspješno privedene kraju, zahvaljujući velikom angažmanu članica Udruge, potpori donatora i suradnika te svih ostalih koji pridonose i nesebično pomažu.

Članice Udruge “Mendula” su kontinuiranim i učinkovitim radom tijekom 2022. godine ostvarile 4442 sata volonterskog rada te ponovno iskazale svoju humanost i zajedništvo.

Udruga “Mendula” novim suradnjama i planovima za 2023. godinu te uključivanjem novih članica s velikom zahvalnošću i ponosom završava 2022. godinu.