U novoj multifunkcionalnoj sali Općine Sveta Nedelja večeras je u organizaciji Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina održana promocija libreta 📖 “Moji konfetići” Nede Milenkovski.
Predstavljanje, kojeg je vodila Loredana Ružić Modrušan s autoricom budno je pratila publika, neprekidno ih nagrađajući gromoglasnim pljeskom.
Gosti večeri, Daniel Mohorović i Zdenka Načinović , podijelili su neke od svojih djela te još više doprinjeli ugodnoj atmosferi.
Zanimljivo je da je ovo prvi libret kojeg je Neda potpisala svojim vlastitim imenom i prezimenom. Brojni njezini radovi, kako skromno kaže zbog nesigurnosti kako će biti prihvaćeni, pisani su pod pseudonimom Alba Istriana.
Neda je promotor očuvanja izvornog labinskog govora, dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, … ali i počasna članica Udruge “Mendula” i veliki humanista.
💝 U ime Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina i naše labinštine zahvaljujemo se Nedi na donaciji libreta “Moji konfetići”, čiji je prihod od prodaje namjenjen za nabavku mamografa za labinski Dom zdravlja.
Velika i lijepa gesta koju čine velike i humane osobe.💞💝🥰
Hvala svima na dolasku i još jednom prekrasnom događaju kojeg ne bi bilo moguće ostvariti bez svih vas. 💞